Elvis Malaj

Shkrimtari Elvis Manaj ka lindur në Malësinë e Madhe, më 1990. Në moshën 15-vjeçare, shpërngulet në Itali bashkë me familjen e tij. "Nga veranda jote duket shtëpia ime" është vëllimi i tij i parë me tregime, botuar më 2017. Ka fituar çmime të ndryshme letrare për tregimet e botuara. Në maj 2020, u botua në Itali dhe romani i tij Il mare e rotondo. Sot, punon e jeton në Padova.