George Packer

George Packer (lindur më 13 gusht 1960) është një gazetar, romancier dhe dramaturg amerikan. Ai është i njohur më së shumti për shkrimet e tij për The New Yorker dhe The Atlantic rreth politikës së jashtme të SHBA dhe për librin e tij The Assassins 'Gate: America in Irak. Packer gjithashtu shkroi The Unwinding: An Inner History of the New America, që mbulon historinë e Amerikës nga 1978 deri në 2012. Në Nëntor 2013, The Unwinding mori Çmimin Kombëtar të Librit për Nonfiction. Libri i tij i fundit Njeriu ynë: Richard Holbrooke dhe Fundi i Shekullit Amerikan u botua në maj 2019.