2n’1 - Pi me dashni!

Sale price €14.99 Regular price €20.00

Tax included.
Plisi dhe mustaqet janë dy nga simbolet me autentike që përdoren kur vjen fjala për identifikimin e shqiptareve. Gota nga koleksioni Plisi me mustaqe vjen 2n’1 bashkë me gotën tjetër nga koleksioni i logos së zemrës. Porosit tani! Mos harro se ne transportojmë në gjithë botën.